parc aventura Poiana Basmelor Constanta

Parc Poiana Basmelor Constanta

Poiana Basmelor este un loc magic, unde copiii pot trăi aventuri fantastice și momente memorabile alături de personajele preferate din desene animate și basmele copilăriei lor. Aici, personajele din povești prind viață și devin prieteni ai celor mici. Parcul tematic este înzestrat cu căsuțe de poveste și personaje magice în mărime reală, oferind întregii familii o experiență de neuitat!

Parcul tematic Poiana Basmelor oferă patru locuri de joacă special concepute pentru diferite vârste, tobogane, leagăne și nisip, astfel încât copiii tăi să fie mereu entuziasmați de fiecare dată când vor vizita parcul.

În plus, în fiecare săptămână, personajele preferate ale copiilor se vor alătura distracției, încântându-i pe cei mici cu pictură pe față, baloane modelabile, dans și jocuri interactive. De asemenea, se organizeaza si ateliere de pictura.

Pentru parinti se ofera o terasa cu bar cu vedere spre zona de joaca, astfel ca paritntii isi pot supraveghea copiii, in timp ce savureaza o bautura racoritoare.

Poiana Basmelor este situata pe , Drumul comunal 88, între localitățile Ovidiu și Poiana.

Pentru mai multe informatii si tarife, accesati pagina oficiala Part Tematic Poiana Basmelor : poianabasmelor.ro