Ingredientele pe care un câine cu adevărat fericit le iubește

A decide cu ce să-ți hrănești câinele (sau pe oricine ai avea în grija ta, de altfel) nu este un lucru ce sa fie tratat cu indiferență. Pe lângă exerciții fizice și sănătatea mintală, dieta este cel mai mare contributor la bunăstarea generala a oricarei fiinte. Hrănirea cu mâncarea sănătoasă pentru câini este așadar foarte importantă

Obiceiurile alimentare pe care le stabilim pot face diferența dintre o viață lungă și sănătoasă și una anevoioasa, greoaie sau lipsită de energie. De aceea, va împărtășim azi câteva dintre cele mai importante principii și ingrediente de care este bine sa tineti cont în căutarea unei diete canine perfecte.

Te-ai întrebat vreodată cum ar trebui sa fie mancarea pentru câini care îți face companionul atât de fericit, la ora mesei? Sa aruncăm o privire spre ingredientele care sunt parte din mesele patrupedului tău iubit, pentru a afla mai multe despre acest subiect.

Ce să cauți în ingredientele mancarii pentru câini

Adesea, în articole, ne-am obișnuit să citim despre ingredientele hranei pentru câini pe care ar trebui să le evităm, dar cum rămâne cu cele pe care ar trebui să le căutăm? Cele care nu numai că au mari beneficii pentru sănătate, ci și care vă incanta puiul de bucurie, la mirosul acestuia? Comanda de aici mancare pentru caini la oferta!

Iată câteva dintre ingredientele hranei pentru câini despre care vorbim și motivele pentru care sunt grozave în farfuria câinelui tău.

  • Carne și pește …cu adevărat

Puiul, carnea de vită, mielul, rața și peștele furnizează proteine în dieta unui câine, care sunt alcătuite din blocuri numite aminoacizi. Acești aminoacizi ajută la creșterea și dezvoltarea generală a câinelui, oferindu-i energia pozitivă de care patrupezii nostri necuvantatori au nevoie.

  • Legume

Legumele pot, atunci când sunt adăugate în dietă, să includă vitamine, minerale și fibre suplimentare, să aducă texturi și senzații diferite – totul pentru a face ora mesei mai interesantă și mai atrăgătoare. Producătorii de azi folosesc legume precum cartofii dulci, fasole verde, morcovi și mazăre, care completează sursele de proteine de înaltă calitate. Legumele conțin carbohidrați care pot oferi unui câine o altă sursă de energie atunci când sunt oferite ca parte a unei diete echilibrate.

  • Supele pe baza de oase

Acesta este un ingredient popular în hrana pentru câini care oferă un gust deosebit și, de asemenea, susține sănătatea bună a articulațiilor. Este adaosul perfect pentru a face din timpul mesei un moment fericit, oferind aromă și hidratare alimentelor. Cainilor le place gustul – în plus este ușor de digerat și susține sănătatea intestinală și digestia.

  • Fructe precum dovleacul și mărul

Fructele sunt un alt ingredient pentru hrana pentru câini la care ar trebui să ai grijă. De exemplu, mărul și dovleacul proaspăt pot fi incorporate cu succes in mii de retete – acoperind o paleta larga de nevoi si diete. Mărul și dovleacul oferă aromă, textură, umiditate și adaugă varietate orelor de masă ale câinelui tău.

Data viitoare când vă întrebați ce să căutați în ingredientele mancarii pentru câini, de la raft, sperăm că acest articol vă va ajuta!