mamaia epicentrul distractie de 1 iunie

Mamaia centrul distractiei de 1 iunie

Mamaia, renumită stațiune de pe litoralul românesc, se pregătește să devină epicentrul distracției de Ziua Internațională a Copilului. În data de 1 Iunie, OMD Mamaia Constanța organizează o serie de evenimente spectaculoase, promițând o zi plină de bucurie și creativitate pentru toți vizitatorii.

Programul Evenimentelor din Mamaia

Activități pentru Copii în Piațeta Perla

Începând cu ora 17:00 și până la ora 20:00, Piațeta Perla se va transforma într-un loc de joacă de poveste pentru copii. Programul este variat și plin de surprize:

  • Teatru de Păpuși: Spectacole interactive care vor captiva imaginația celor mici.
  • Magie: Momente de magie care vor fascina și vor aduce zâmbete pe fețele copiilor.
  • Baloane Colorate: O explozie de culoare și forme diverse.
  • Face Painting: Transformări artistice care vor aduce personajele preferate la viață.
  • Muzică și Dans: Activități dinamice și antrenante.

Concerte în Piațeta Cazino

Seara, de la ora 20:30, Piațeta Cazino va deveni locul principal de atracție pentru tineret și adulți, datorită concertelor de excepție:

  • Concert YNY Sebi: Începând cu ritmuri moderne și hituri apreciate, YNY Sebi va încălzi atmosfera.
  • Concert Voltaj: Trupa Voltaj va aduce pe scenă melodii cunoscute, asigurând o seară plină de energie și emoție.

George Măndilă, președintele OMD Mamaia Constanța, a declarat: „Suntem încântați să vă invităm la Mamaia pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului. Evenimentele din această zi specială sunt gândite să ofere momente de neuitat pentru fiecare membru al familiei. De la activitățile interactive și spectacolele pentru copii, până la concertele de seară, ne dorim ca fiecare vizitator să se simtă parte dintr-o comunitate vibrantă și primitoare. Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de frumusețea litoralului și de programul variat pe care l-am pregătit!”

Mamaia se pregătește pentru o zi de 1 Iunie plină de veselie și distracție, cu activități și evenimente pentru toate vârstele. De la jocuri și spectacole pentru cei mici în Piațeta Perla, până la concerte vibrante în Piațeta Cazino, această zi promite să fie memorabilă pentru toți participanții. Nu ratați ocazia de a vă alătura și de a sărbători această zi specială pe litoralul românesc.