vacanta 1 mai constanta 2024

6 seri de muzică bună, distracție și multă emoție la Constanta

Sărbătorile Pascale din acest an au adus nu doar lumină și bucurie, ci și valuri de emoție muzicală la superlativ pentru constănțeni și turiștii prezenți în destinația Mamaia Constanța. Timp de 6 seri, atmosfera a fost încărcată cu muzică bună, distracție și multă emoție.

Stațiunea Mamaia a fost gazda a unei serii de concerte de neuitat în primele 3 zile ale lunii mai. Artiști precum Lora, Lidia Buble, Mihai Mărgineanu, Bibi, Marius Mihalache & Band și Alexandra Ungureanu au oferit publicului spectacole memorabile, alimentând atmosfera cu energia lor contagioasă.

În noaptea Învierii, Piața Ovidiu din Constanța a fost martora unui spectacol cu toacă interpretat de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar acordurile Fanfarei Zece Prăjini alături de Diana Bucșa au răsunat până târziu în noapte.

În prima zi de Paște, atmosfera a fost încălzită de trupa Proconsul în Piața Ovidiu, iar Keo, Loren și Yanis Pavel au adus entuziasmul în inimile celor prezenți.

Ultima seară a mini-vacanței a fost marcată de prezența trupei Holograf, iar deschiderea a fost realizată de trupa 7th Boulevard și Edward Sanda, care au revenit la Constanța cu noi piese îndrăgite de public.

George Măndilă, Președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța, a exprimat satisfacția față de succesul evenimentului: „Ne bucurăm că am reușit să aducem în mini-vacanța de 1 Mai și Paște muzica voastră preferată. Toți artiștii au fost primiți cu bucurie la malul mării, iar ca de fiecare dată, în stațiunea Mamaia și în orașul Constanța, publicul a cântat în cor versurile preferate de la fiecare artist.”

Sărbătorile Pascale s-au încheiat într-o notă festivă, cu un superb foc de artificii în Piața Ovidiu din Constanța, marcând astfel finalul unei serii de evenimente memorabile care au adus bucurie și emoție în inimile tuturor participanților.