minivacanta constanta 2024

Distractie la Constanta in minivacanta de 1 mai 2024

Mini-Vacanța 1 Mai & Paște aduce un val de distracție la Constanța!

În perioada 1-3 mai, în Piațeta Cazino din Mamaia, de la ora 19:30, sunteti invitati să vă bucurați de următoarele concerte:

– 1 mai 2024-Lora și Mihail Mărgineanu

– 2 mai 2024- Misha și Lidia Buble

– 3 mai 2024- Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu

La fel de incitant, pe scena din Piața Ovidiu din Constanța, de la aceeași oră, sunteti asteptati să participați la evenimentele următoare:

– 4 mai 2024: Spectacolul plin de energie și tradiție susținut de Țăndărică & Invitații, Diana Bucșa și Fanfara Zece Prăjini.

– 5 mai 2024: Keo, Loren și Proconsul vă vor încânta cu hiturile lor, ridicând temperatura atmosferei la cote maxime.

– 6 mai 2024: Edward Sanda și Holograf vă promit o seară memorabilă, plină de emoție și muzică de excepție.

Distracția continuă și după aceste evenimente! Între 30 aprilie și 6 mai 2024, Constanța va fi gazda Festivalului Bonheur, iar Mamaia va fi locul unde se va desfășura Sunwaves Festival între 1 și 7 mai. Ambele evenimente promit ritmuri captivante și distracție pe plajă, fiind ideale pentru iubitorii de muzică electronică și dans sub cerul înstelat.

Primaria Constanta invita pe toți iubitorii de muzică și distracție să se alăture acestor evenimente speciale și să se bucure de atmosfera vibrantă pe care o oferă orașul de la malul mării. Constantenii si turistii sunt asteptati să se bucure de muzică și divertisment în Constanța și stațiunea Mamaia!