targ Craciun Constanta 2023

Targul de Craciun Constanta 2023

Magia Sărbătorilor prinde viață la Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski, o oază de bucurie și farmec!

În perioada sărbătorilor de iarnă, când orașele își îmbracă străzile în lumini strălucitoare și parfumul prăjiturilor de Crăciun plutește în aer, Târgul de Crăciun din Constanța devine un adevărat prilej de bucurie și magie. Organizat în pitorescul Parc Oleg Danovski, în intervalul 30 noiembrie – 27 decembrie, acest eveniment promite o experiență unică pentru toți vizitatorii.

Cu căsuțe din lemn în stil cabană și străzile împodobite cu decorațiuni răpitoare, atmosfera devine magică. Lumini strălucitoare împreună cu cele mai cunoscute colinde completează tabloul, transformând târgul într-un loc de basm. Aroma prăjiturilor de Crăciun și mirosul vinului fierbinte vor învălui vizitatorii, oferindu-le o experiență sensorială de neuitat.

Timp de 28 de zile, cei care ajung aici vor putea savura mix-ul perfect dintre magia orașului și spiritul sărbătorilor de iarnă. O plimbare seară de seară printre căsuțe strălucitoare devine o incursiune în copilărie, cu mirosurile de mirodenii și colindele care răsună în inimă mai tare ca oricând.

Pentru cei mici, parcul se transformă într-un univers de poveste, cu trenulețe și carusel magic, o roată plină de lumini și, desigur, cu casa fermecată a lui Moș Crăciun. Un patinoar propriu completează atmosfera, oferind spectacol prin piruetele spectaculoase ale patinatorilor.

Târgul nu se rezumă doar la distracție. Ateliere deschise publicului, muzică live și numeroase standuri cu produse artizanale și idei de cadouri pentru cei dragi completează oferta variată a evenimentului. Atmosfera va fi încălzită de grupuri de colindători, iar vocile pline de bucurie vor răsuna în inima orașului în fiecare zi.

Cu un program zilnic între 14:00 – 22:00, iar în weekenduri deschiderea porților cu două ore mai devreme, Târgul de Crăciun din Constanța promite să ofere momente de neuitat pentru întreaga familie. Nu rata șansa de a te bucura de farmecul și bucuria sărbătorilor de iarnă într-un cadru cu adevărat feeric.