dieta

Pierde în greutate cu un program cu balon gastric modern

Când vine vorba de pierderea în greutate, există multe opțiuni disponibile pe piața europeană și românească. De la diete la modă, la programe intensive de exerciții fizice, oamenii sunt mereu în căutarea celei mai bune metode care să-i ajute să scape de kilogramele în plus.

Cu toate acestea, nu toate soluțiile de slăbire funcționează la fel, iar unele pot fi chiar dăunătoare sănătății tale. Aici intervine programul de slăbire cu balon gastric Allurion – ca o schimbare pentru persoanele care s-au luptat să slăbească prin metode tradiționale. Vezi aici ce înseamnă acest balon gastric de ultimă generație, ce preț are și cum poți obține o consultație.

Ce este programul de slăbire Allurion?

O soluție modernă care te ajută să te simți sătul chiar și cu porții mai mici de mâncare, lucru care va duce la o reducere a aportului de calorii și, în consecință, la pierderea în greutate.

Un balon gastric care se înghite

Balonul gastric high-tech vine sub forma unei capsule care conține balonul dezumflat, pe care îl înghiți ca o pastilă, înainte de a fi umplut. Balonul devine de mărimea unui grapefruit, iar apoi acționează în stomac prin ocuparea spațiului, iar astfel tu te vei simți mai plin. După aproximativ 16 saptamani se golește și se elimină natural prin sistemul digestiv. În plus, toată procedura de plasare durează aproximativ 15 minute.

De ce este ceva atât de special? Procedura nu necesită anestezie sau intervenție chirurgicală pentru a introduce balonul, lucruri care reduc astfel principalele obstacole care împiedică milioane de potențiali pacienți să aleagă un astfel de dispozitiv medical.

Noul balon este setat să revoluționeze procedurile de slăbire disponibile în România, unde, conform unui raport OMS citat de Europalibera.org, aproape 60% din români sunt supraponderali. De asemenea, în regiunea Europeană, 59% dintre adulți și aproape 1 din 3 copii (29% dintre băieți și 27% dintre fete) sunt supraponderali sau trăiesc cu obezitate.

Cu această tehnologie non-invazivă, medicii din mai multe părți ale lumii speră că vor putea ajuta mulți oameni să-și atingă obiectivele de scădere în greutate, inclusiv pe cei cu risc prea mare pentru a fi supuși anesteziei generale sau pur și simplu pe cei cu o teamă de endoscopie.

Cei mai potriviți candidați pentru procedura cu balon gastric Allurion sunt cei cu un indice de masă corporală (un indice folosit pentru estimarea grăsimii corporale) de peste 27. Accesează aici un calculator IMC pentru a vedea dacă te califici.

Allurion, compania care s-a ocupat de dezvoltarea balonului, susține că acesta este un instrument suplimentar pentru a ajuta la combaterea obezității. Ei o numesc „o lună de miere față de foame”, în care pacienții pot adopta obiceiuri sănătoase și pot menține o pierdere susținută în greutate.

Programul este și mai eficient eficient în combinație cu o dietă sănătoasă și schimbarea stilului de viata astfel încât, atunci când balonul dispare, să se prevină recuperarea în greutate.

Procedura all-inclusive nu se oprește odată ce balonul este în stomac. Există echipe de dieteticieni care îi ajută pe pacienți să-și urmărească progresul, folosind mijloace moderne, precum Cântarul Conectabil și Ceasul de Monitorizare (Health Tracker) Allurion, care se conectează la aplicația mobilă Allurion și care îi sprijină pe oameni în a-și urmări în timp real rezultatele.