Piața Ovidiu devine începând de vineri, 30 iunie, până pe 27 august gazda celei de-a VIII-a ediții a Târgului de Artă și Antichități Art & Craft Constanța Revival

În Centrul Vechi al urbei tomitane, iubitorii de artă, istorie și noblețe a vremurilor de demult, vor fi întâmpinați de artiști din domeniul art&craft, alături de colecționari și vânzători de antichități, obiecte de artă, bijuterii vintage și bijuterii de autor, cartofilie, numismatică, machete auto, piese vestimentare tradiționale românești, creații handmade și suveniruri estivale realizate în ateliere locale.

În cadrul acestei noi ediții, organizatorul ArtAntik Gallery, cu sprijinul Primăriei Constanța, al Asociației „Atelierul de Proiecte” și al unor generoși sponsori, oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la peste 100 de ateliere gratuite de creație artistică, educație plastică pentru copii, dar și activități recreativ-educative destinate adulților.

De asemenea, profesori de artă, artiști plastici, meșteri și artizani vor susține ateliere demonstrative de metaloplastie, pielărie, sculptură și modelaj ceramic, pictură și orfevrărie. Toate atelierele vor avea loc în fiecare seară, după ora 18:00.

Activitățile gratuite se vor desfășura într-un spațiu special amenajat. Înscrierea la atelierele gratuite se poate realiza telefonic sau prin mesaj whatsapp la numărul: 0727.826.845