jazzup sea 2023

Incepe Jazzup Sea 2023

In 20 iulie 2023 incepe Jazzup Sea Constanta 2023.

Program Jazzup Sea 2023:

Joi, 20 iulie 2023

JazzUP Young, ora 17:00, la Muzeul de Artă Constanța. Participanții vor avea ocazia să descopere educația cromatică și muzicală, precum și să viziteze expozițiile impresionante ale muzeului.

– JazzUP Sea, ora 19:00, la Muzeul de Artă Constanța. Concertul neo-clasic „All Strings Attached”. Andrei Irimia Project va încânta audiența cu o combinație fascinantă de muzică clasică interpretată de Andrei Irimia la pian, Thibault Solozarno la violoncel și Răzvan Laurențiu Păun la vioară.

Vineri, 21 iulie 2023

– JazzUP Young, ora 17:00, la Piațeta Cazino Constanța. Participanții vor beneficia de o experiență de educație muzicală și arhitecturală.

-JazzUP Sea ora 19:00, Piațeta Cazino Constanța. Spectacolul „Ce este cerul?” susținut de Zeyla Tomlyn și Pantam Dance va combina elemente de jazz clasic și world muzic.

Sâmbătă, pe 22 iulie 2023

-ClassUP, ora 11:30, Muzeul de Istorie și Arheologie. Tinerii muzicieni la început de carieră vor avea ocazia să se întâlnească și să discute cu manageri culturali, artiști consacrați și reprezentanți ai instituțiilor de stat, într-un panel de discuții despre artă.

-JazzUP Young, ora 17:00, Piața Ovidiu. Participanții au oportunitatea de a se bucura de muzică și de a învăța despre importanța socială a acesteia.

– JazzUPSea, ora 19:00, Piața Ovidiu. Spectacolul „Roiesc” susținut de Mădălina Pavăl Orchestra.

Mădălina Pavăl va fi acompaniată de Alexei Țurcan la acordeon și chitară, Lucian Naste la chitară, Alex Corlan la bas, Ioana Turcu la flaut, Diana Ciudin și Sarah Andreescu la viori, Mihail Grigore la violoncel, Alice Hristodor la harpă și Philip Goron la percuție.

Duminică, 23 iulie

-JazzUP Young, ora 17:00, Farul Genovez, o experiență educațională în domeniul muzicii și istoriei artei.

-JazzUP Sea, ora 19:00, Farul Genovez, spectacolul „Hera & the Soul Vibrations”. Vor oferi o seară memorabilă de muzică jazz – Hera, Johnny Bica la pian, Ciprian Pop la chitară și Andrei Paraschiv la baterie

În fiecare seară, de la ora 21:00, JazzUP Session are loc la Botanica, oferind oportunitatea de a experimenta improvizația muzicală și de a crea conexiuni în cadrul comunității muzicale.

A V-a ediție a Festivalului JazzUP Sea este organizată de Asociația CultArt și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.