jurasica neptun

Dino Park Jurasica Neptun

Daca esti la malul Marii Negre si vrei sa redescoperi fascinanta lume a dinozaurilor, trebuie sa vizitezi Dino Park Jurasica.

Parcul este amplasat la malul marii, in padurea din statiunea Neptun, judetul Constanta.

Parcul tematic are o suprafata de 2 hectare si ii invita pe copii sa descopere aventurile fabuloase din perioada Jurasicului prin jocuri si activitati educative.

Jurasica Adventure Parc adaposteste 42 de dinozauri realizati in marime naturala si atestati stiintific, dispusi in 6 zone, fiecare dedicata cate unui continent – Europa, Asia, America, Africa, Australia, Antarctica.

De asemenea, parcul mai include o expoziție fascinantă de fosile și zone tematice spectaculoase – in curand vom mai lansa noi atractii precum: cascadă, vulcan, sit paleontologic și căsuțe amenajate în copaci. Pentru ca distractia celor mici si relaxarea celor mari sa fie complete, parcul mai include un labirint pentru copii, loc de joaca, trambuline(in curand), Rainforest Cafe și Food Court care ofera preparate foarte variate.

Vizitatorii se pot bucura de o experienta placuta chiar si dupa lasarea intunericului, deoarece parcul este iluminat integral printr-un sistem de ghirlande care acopera aproximativ 3 kilometri. De asemenea, parcul dispune de propria parcare cu acces controlat care ofera 85 de locuri pentru autoturisme si 5 locuri pentru microbuze sau autocare.

sursa informatie – Jurasica Adventure Park