mamaia litoral romania

Constanța promovează litoralul românesc la Târgul de turism internațional WTM Londra

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța continuă acțiunile de promovare a litoralului românesc, pentru a atrage cât mai mulți turiști străini.

Odată cu încheierea sezonului estival, prezența la târgurile de turism internaționale este obligatorie pentru atragerea unui număr cât mai mare de turiști străini.

Asociația s-a înscris prin Ministerul Turismului, atât la Târgul de la Londra, care va avea loc luna viitoare, între 6 și 8 noiembrie, cât și la cel din Varșovia, între 23 și 25 noiembrie:

„La WTM London 2023, vor fi prezente cu stand atât Primăria Constanța, cât și Consiliul Județean, alături de organizația noastră. În interiorul delegației am invitat un reprezentant al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu. Totodată, vom avea un touroperator reprezentativ pentru stațiunea Mamaia. Ne aflăm în plin concept de creație și execuție a materialelor publicitare și promoționale pe trei suporturi – digital, video și print. Delegația noastră va pleca pe 4, respectiv 5 noiembrie și se va întoarce pe 9 noiembrie. Evident, vom avea cu noi și o echipă de comunicare pentru a transmite în timp util informații și imagini cu ceea ce se întâmpla la târg”. a precizat George Măndilă, Președinte OMD Mamaia-Constanța.

Participarea asociației noastre la târgurile internaționale de turism face parte din activitățile OMD-ului pentru promovarea destinației Mamaia-Constanța.

Înființată în primăvara acestui an, asociația își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția românilor asupra experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.